Gastenboek - Meine veldman

Meine Veldman
Orthopedisch Manueel Therapeut, Kinder- Manueeltherapeut, Fysiotherapeut, Consultant
Big registratienummr 99035268404
Title
Ga naar de inhoud

Vrijdag 23 december 2022

Hoi Meine,
Begrijpelijk dat je een keer gaat stoppen. Maar voor mij is het altijd een heel fijn en geruststellend gevoel geweest dat ik bij je terecht kon, als dat nodig was. Even een paar keer langs jou en dan kon ik weer goed aan het volleybalseizoen beginnen. Of toen mijn sleutelbeen net een beetje scheef stond, kon jij dat met een magische beweging weer goed zetten. Heel hartelijk bedankt voor jouw hulp en kundigheid!
En geniet lekker van de toekomst in Zeeland!

Met vriendelijke groet,
Cootje van den BergZaterdag 20 februari 2021

Ik ben 3 weken geleden behandeld aan een probleem in de bil en bekken, dit probleem werd zo erg dat ik niet normaal op een stoel kon zitten. Ik ben een maal door Meine geholpen en ik ben nog niet geheel verlost maar het gaat zo veel beter. Ben echt blij dat ik deze behandeling heb gehad. Mijn dank hiervoor

Vele groeten uit het zonnige Cadzand(zeeland) coory de poorter


Maandag 28 December, 2020

Al sinds ik jong ben ben ik vaak bij Meine geweest. Altijd topsport gedaan en veel last van mijn knieën gehad en als ik langs ging was de pijn gelijk weg. Pas geleden geweest voor mijn pols waar ik 2 operaties aan heb gehad. Er zat een kleine blokkade waar ik maanden last van heb gehad en tot de dag van vandaag nergens meer last van gehad. Meine heeft er echt gevoel voor en is ontzettend goed in wat hij doet. Altijd super tevreden.
 
 
Noortje

Zondag 13 December, 2020

Aangezien ik van jongs af aan altijd veel heb gehockeyd, getennist en hardgelopen, ben ik met regelmaat in aanraking gekomen met blessures. Sinds ik een keer door Meine ben behandeld, ben ik nooit meer naar iemand anders geweest. Met een enkele blik weet Meine de oorzaak te vinden en daarna meteen te behandelen, hetgeen mij altijd weer versteld doet staan. Van een botje dat verkeerd stond in mijn enkel tot aan een rib die zich niet meer op de juiste plek bevond.
 
 
Kortom, Meine is een ontzettend kundig, professioneel en vriendelijke man die ik iedereen zou aanbevelen.
 
 
Bram van Leeuwen

Zondag 6 December, 2020

Pas weer bij Meine geweest voor een enkel blessure en dit was na 1 behandeling over, een botje zat niet goed. Het is ongelofelijk maar in de afgelopen 25 jaar ben ik door veel sporten met regelmaat bij hem geweest voor diverse blessures maar telkens wist hij met zijn ongelofelijke expertise / ervaring mij telkens weer snel hiervan af te helpen. Niet alleen mij maar ook diverse vrienden heeft hij met meer dan tevredenheid geholpen die lang met blessures liepen en er niet van af kwamen.
Peter en Ragnhild

Vrijdag, Februari 7, 2020

Afgelopen weken had ik erge pijnklachten in linker bovenbeen links onderin mijn rug. Zeker bij wat langer staan namen klachten toe.
 
Via huisarts verwezen naar de aan de praktijk gekoppelde manueel therapeut voor het maken van een echo van mijn bovenbeen. Echo wees niets uit. Vervolgens foto van rug. Resultaat : leeftijd conforme slijtage.
 
Huisarts gaf aan, dat het met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid een hernia is. Herstel kan enige maanden duren. Gezegd dat ik voor behandeling / advies naar Meine Veldman zal gaan.
 
Hem bezoek ik ca 2x per jaar met lage rugklachten. Na 1 behandeling opgelost.  
 
Bezoek Meine Veldman 230120.  
 
Stelde al snel vast, dat van hernia geen sprake is. Mijn bekken staat scheef waardoor pijn klachten links onderrug en linker bovenbeen.
 
Rechtgezet met advies tot zondag 260120 rust te nemen.
 
Inmiddels loop ik weer 3 x 10 km per week hard.
 
Wat een vakman die Meine. Na 1 behandeling klachten behandeld op opgelost. Geweldig.
 
 
Een fijne dag verder.
 
Met vriendelijke groet
 
Gerard Sluijk 😉

Dinsdag, September 24, 2019

Vorige week met twee kinderen (13 en 10) bij Meine langs geweest. De een met last aan sleutelbeen, de ander met maandenlange last aan de knie. Meine heeft in beide gevallen de oorzaak weggenomen, en de pijnklachten zijn nu weg. Heel bijzonder vakmanschap!


posted by roebi from Netherlands, The on September 24, 2019 21:50

Zaterdag, Januari 26, 2019

Onze dochter van 18 jaar heeft 4 jaar last gehad van een whiplash.
Is onder behandeling geweest van een osteopaat, meerdere fysiotherapeuten en homeopaat.
Na 1 behandeling van Meine Veldman en 3 weken een simpele oefening 2x per dag is ze klachten vrij.


posted by Cenis from Netherlands, The on Januari 26, 2018 15:02
reacties (0)


Maandag, September 3, 2018

Meine Veldman kan zien met zijn  vingers! De door hem met zijn handen gestelde diagnose werd volledig  bevestigd door een MRI-scan. De behandeling duurde drie minuten en was  direct effectief: beknelde rugzenuw vrij gemaakt, pijn in onderrug en  been weg! Een HEELMEESTER in de ware zin des woords! Ik ben hem zooo  dankbaar en erkentelijk!

posted by Britsemmer Regine from Netherlands, The  on September 03, 2018 23:06
reacties (0)


 
Vrijdag, Augustus 31, 2018

Onze zoon kon vanwege zijn  polsklachten drie maanden niet tennissen. Na fysio-, en manueel  therapeut, sportarts en MRI kwamen we bij Meine terecht, die hem in 1  consult van zijn klachten afhielp! Hij tennist weer met onnoemlijk veel  plezier!

posted by Amersfoort Quint from Netherlands, The  on Augustus 31, 2018 12:14
reacties (0)


 
Dinsdag, Juli 24, 2018

Via een tip van mijn therapeute  ben ik op 5 juli il door u behandeld aan mijn stuitje. Na 8 jaren pijn  nu pijnloos. Voor mij bent U mijn WONDERDOKTER !!!

posted by Anne-Marie van der Loop from Netherlands, The  on Juli 24, 2018 13:54
reacties (0)

Oudere reacties zijn als gevolg van vernieuwing van de website verwijderd.
Terug naar de inhoud